Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

«Το Ψυχοθεραπευτικό Ταξίδι: Από τον φόβο της σκιάς, στο φως της επίγνωσης»: Νέο βιβλίο για την Αυτογνωσία & την Ψυχοθεραπεία!

Το βιβλίο είναι μια εμπειρική καταγραφή - μαρτυρία της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας, και της προσωπικής  αυτογνωστικής διαδρομής του ψυχοθεραπευτή- συγγραφέα, με ιστορίες, συμβουλές, ερμηνευτικές θεάσεις & παρατηρήσεις σε βάθος ψυχής.
Απευθύνεται τόσο στους ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας, όσο και στον καθένα αναζητητή της αυθεντικότητας και της αλήθειας, που λαχταρά να ενημερωθεί σχετικά και να γευθεί βιωματικά τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την ψυχή, και την θεραπεία της.
Σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την αυτογνωστική τους κατάρτιση, και την εμβάθυνση σε θέματα του εαυτού, και των διαπροσωπικών τους σχέσεων.
Αγγίζει κι αναλύει θέματα, όπως:
 - Θεραπεία Ψυχής & Ψυχοθεραπεία: Πως σχετίζονται;
 Οικογένεια & ψυχική υγεία: Συνεξάρτιση, χειριστικότητα, υπερπροστασία, ενηλικίωση & αμφιθυμία
 Προβληματικές σχέσεις στο ζευγάρι, γονείς & παιδιά: Αιτίες, αποτελέσματα, συμβουλές
 Ο έρωτας, ο φόβος & η επιθυμία...
 Κατάθλιψη, Άγχος, και το νόημα της ζωής
 - Οι στόχοι της ψυχοθεραπείας, η αντίσταση στην ψυχοθεραπεία και το νόημά της
 Ο Φόβος, ο Θυμός, η μοναχικότητα & οι συντροφικές σχέσεις
 - Τα αιτήματα της ψυχής από την «σκιά» (Τι είναι "σκιά";)
 - Η αγάπη, η χαρά, και το τραύμα
 - Τα συμπτώματα & η ψυχική υγεία
 Ψυχοθεραπεία & Πνευματικότητα (Πως σχετίζονται;...)
 Προσωπικές εξομολογήσεις ενός ψυχοθεραπευτή… και άλλα.
 Ένα βιβλίο, επίδοξος οδηγός αυτογνωσίας για όσους αναζητούν τον εαυτό τους στον πυρήνα της ψυχής & στις αυθεντικές σχέσεις με τους άλλους, προκειμένου να βγουν στο φως της προσωπικής επίγνωσης και της υπαρξιακής τους απαρτίωσης.
Ένα χρήσιμο & πολύτιμο δώρο! Μια ευκαιρία ψυχικής εγρήγορσης, διερεύνησης κι ανάπτυξης για εσάς, και γι' αυτούς που αγαπάτε.
Μπορείτε άμεσα να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία: 
«Πολιτεία» (κέντρο Αθήνας), "Πύρινος Κόσμος", «Πρωτοπορία», «Ιανός», στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Εν Πλω», στο «Λεμόνι», «Περιζήτητο», «Μαγγοπούλου», «Μαλλιάρης», «Συμμετρία», "Ευριπίδης"(Χαλάνδρι), και «Public».
Μπορείτε να το ζητήσετε, ή να το παραγγείλετε από όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της χώρας.
Στη περίπτωση που αργεί η παραγγελία του βιβλίου, ή δυσκολεύεστε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς, σας προτείνω να παραγγείλετε το βιβλίο στέλνωντας ένα e-mail στο: info@iwrite.gr, ή να σηκώσετε το τηλέφωνο και να παραγγείλετε άμεσα –όσα αντίτυπα θέλετε- στο τηλ. 211 01 26 900 ( Αθήνα), ή στο: 2311 27 28 03 (Θεσσαλονίκη)! Θα σας αποσταλούν αμέσως με αντικαταβολή στην διεύθυνσή σας, όπου κι αν διαμένετε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. 
Μετά την πετυχημένη παρουσίαση της Καλαμάτας, το βιβλίο θα παρουσιαστεί στην Λευκωσία της Κύπρου την Παρασκευή 17 Απριλίου, στις 19.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου, αίθουσα Ανδρέα Πατσαλίδη!
Έπεται η παρουσίαση του βιβλίου στα Χανιά της Κρήτης το Σάββατο 30 Μαϊουτο απόγευμα.
Με αφορμή το πρόσφατο βιβλίο μου, μιλώ με τον συνεργάτη του pemtousia.gr σχετικά με την θεραπεία της ψυχής, για τους λόγους που έγραψα αυτό το βιβλίο, για τα ασυνείδητα αιτήματα, και τις ανάγκες της ψυχής, για την "περσόνα" και την "σκιά", και για πως όλα αυτά συνδέονται με την ψυχοθεραπευτική διαδικασία και την ανακαίνιση του ανθρώπου.
Παρακολουθήστε εδώ το α΄μέρος της συνέντευξης:
Παρακολουθήστε εδώ το β΄μέρος της συνέντευξης:
Όταν το διαβάσετε το βιβλίο, θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο info@aftognosia.gr για να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.
Επίσης, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας στην σελίδα: https://www.facebook.com/topsychotherapeftikotaksidi?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου